Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ma-sa.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-4/includes/builder/functions.php on line 5733
OM - MA-SA AARHUS

OM MA-SA

DANSK HÅNDVÆRK & ÆSTETIK

Hos MA-SA handler det om godt håndværk og æstetik, med det klare mål, altid at udføre et ordenligt håndværk, som er en forudsætning for kvaliteten af virksomheden. For mig er det en ære- og stor dyd, at MA-SA altid yder sin høje kvalitet og udnytter materialernes ultimative potentiale.

Vægten på den enkle kundes behov og muligheder, er vigtigt i samarbejdet med MA-SA og udførelsen af projektet. Planerne lægges i samråd med MA-SA og potentielle samarbejdsparnere og dig, hvad enten du er privat eller erhvervs kunde.

 

Martin

Stifter af Ma-sa service & anlæg

 

KOMPERTENCE OMRÅDER

√ PROJETSTYRING

√ BROLÆGGER ARBEJDE

√ HAVEANLÆG & FLISEARBEJDE

√ PLANTEARBEJDE

√TERESSER & INDKØRSLER

√ HAVESTIER & TRAPPER

 

 

Jeg startede MA-SA op efter 15 år hos DanJord. I dag bruger jeg den faglighed om anlægsarbejde, som jeg byggede op i de år, sammen med den erfaring og de nye teknikker, som jeg har udviklet gennem de mange forskellige typer opgaver,  jeg laver i min egen virksomhed.

Min drøm har altid været at bliver selvstændig, fordi det giver mig mulighed for at have en tæt kontakt med mine kunder og samarbejdspartnere. Jeg har et solidt netværk af dygtige fagfolk, som jeg samarbejder med på opgaver – alle sammen mennesker, som jeg stoler på og ved kan lave et ordentligt stykke arbejde, og som er stolte over at levere det bedste. Jeg sætter en ære i at alt, hvad min virksomhed laver har en høj kvalitet og gøres med omhu.

I tæt samarbejde med mine kunder kommer vi frem til den unikke løsning, som passer til jeres behov, drømme, ønsker og ideer. Jeg tager altid ansvar for at vejlede og rådgive om, hvad der kan lade sig gøre ud fra min faglighed og den økonomiske ramme. Der kommer ingen økonomiske overraskelser i arbejdet med mig. Der er klare linjer og aftaler fra starten.

 

Samarbejdspartnere: CB anlæg, Venderby brolægning, STT byg.

TELEFON: 23 20 99 33

CVR : 37558648